Vesti

Izvor: N1/Foto: SBB

Dobre vesti stižu za SBB korisnike – kako bi svi ostali bezbedni kod kuće, SBB je omogućio da od sada račune mogu plaćati online i bez provizije, saopšteno je iz te kompanije.

Korisnici koji su prijavljeni na e-račun, link za online plaćanje će dobijati svakog meseca u okviru e-računa. U isto vreme svaki SBB korisnik na Moj SBB portalu ili aplikaciji moći će da pristupi linku za online plaćanje, navodi se u saopštenju.

Online plaćanje se vrši na veoma jednostavan način u svega par koraka, unosom brojeva sa platne kartice u online uplatnicu.

Ukoliko je potrebna pomoć operatera, korisnici mogu pozvati kontakt centar na 19900 za SBB i 19955 za Total TV, poslati mail na adresu info@sbb.rs ili ih kontaktirati putem live chat podrške na web sajtu sbb.rs i od operatera će dobiti link za online plaćanje putem email-a ili SMS-a.

Za sve koji to do sada nisu učinili, SBB, kako se navodi, preporučuje prelazak sa štampanog računa na e-račun. Aktivacija e-računa vrši se lako, preko Moj SBB portala ili aplikacije, ili slanjem maila sa zahtevom za e-račun na info@sbb.rs.

“Čuvajmo zajedno naše zdravlje i životnu sredinu uz jednostavniji način plaćanja. Ostanite kod kuće, budite bezbedni i završite sve online. #ostanikodkuce”, naveli su iz kompanije.

Najčitanije objave