Извор: Н1/Фото: СББ

Добре вести стижу за СББ кориснике – како би сви остали безбедни код куће, СББ је омогућио да од сада рачуне могу плаћати онлине и без провизије, саопштено је из те компаније.

Kорисници који су пријављени на е-рачун, линк за онлине плаћање ће добијати сваког месеца у оквиру е-рачуна. У исто време сваки СББ корисник на Мој СББ порталу или апликацији моћи ће да приступи линку за онлине плаћање, наводи се у саопштењу.

Онлине плаћање се врши на веома једноставан начин у свега пар корака, уносом бројева са платне картице у онлине уплатницу.

Уколико је потребна помоћ оператера, корисници могу позвати контакт центар на 19900 за СББ и 19955 за Тотал ТВ, послати маил на адресу инфо@сбб.рс или их контактирати путем ливе цхат подршке на wеб сајту сбб.рс и од оператера ће добити линк за онлине плаћање путем емаил-а или СМС-а.

За све који то до сада нису учинили, СББ, како се наводи, препоручује прелазак са штампаног рачуна на е-рачун. Активација е-рачуна врши се лако, преко Мој СББ портала или апликације, или слањем маила са захтевом за е-рачун на инфо@сбб.рс.

„Чувајмо заједно наше здравље и животну средину уз једноставнији начин плаћања. Останите код куће, будите безбедни и завршите све онлине. #останикодкуце“, навели су из компаније.