Радио Бисер је основан 08.маја 1995. године. и програм емитује на фреквенцији 92.60 Мhz
На конкурсу РРА Радио Бисер Плус добија дозволу за емитовање програма за локално подруцје Мало Црниће.
Мало Црниће је општина у Браничевском округу у истоцној Србији и обухвата 19 насеља ( Аљудово, Батуша, Божевац, Велико село, Врбница, Забрега, Калиште, Кобиље, Крављи До, Кула, Мало Градиште, Мало Црниће, Салаковац, Смољинац, Топоница, Црљенац, Шапине, Шљивовац).

Простире се у долини реке Млаве у плодоносној равници Стиг.

Пожаревац је удаљен 13 километара а Петровац на Млави 25.
Кроз просторије овог радија просла су многа позната имена из света естраде, политике, спорта, филма, позоришта, културних институција и др.
Програмска оријентација заснива се на провереним и објективним информацијама, слуша се квалитетна музика а посебно се поклања пазња забавним контакт емисијама као и кратким радијским формама те тако мозе задовољити захтеве широког спектра слушалаца. Програм обухвата и посебне емисије посвећене екологији, здравству, пољопривреди, исхрани као и емисијама за децу.
Радио Бисер плус покушава да очува морал и етику, бави се промовисањем културних манифестација и хуманитарних акција, сарађује са невладиним организацијама, образовним установама, прати рад институција од посебне важности сто доказује и значајан број признања која је наша кућа добила.