Ministarstvo prosvete i kompanija Bambi potpisali sporazum o darivanju najmlađih osnovaca

Ministarstvo prosvete Republike Srbije i kompanija Bambi potpisali su sporazum kojim će više od 64 000 prvaka dobiti Plazma paketiće. Već prvog septembra Plazma paketići dočekaće nove školarce, a ovim simboličnim gestom kompanija Bambi će im poželeti dobrodošlicu u školske klupe.

Foto: kompanija Bambi

Plazma paketići namenjeni prvacima pripremljeni su sa željom da se prvi susret sa školskim klupama dočeka sa radošću i uzbuđenjem, a prvi dan škole učini opuštenijim i razdraganijim. Na ovaj način Ministarstvo prosvete i kompanija Bambi poželeli su mališanima uspešan početak važnog životnog poglavlja.

Ministarka prosvete prof. dr Slavica Đukić Dejanović izrazila je zahvalnost kompaniji Bambi na saradnji i organizovanju ove akcije. „Ovaj gest društveno odgovorne kompanije Bambi jasno pokazuje podršku deci i roditeljima u važnom i velikom životnom događaju, a to je polazak u školu. Istovremeno, to je i podrška školama koje organizuju doček prvaka i na ovaj način ćemo svi zajedno da im ulepšamo prvi dan škole“, rekla je Đukić Dejanović.

Generalni direktor kompanije Bambi, Dragan Stajković istakao je da Plazma paketići nisu samo proizvodi u kojima će uživati prvaci, već poklon pun ljubavi koji želi da im poruči da je važno biti prijatelj, drugar, deliti radost i sanjati velike snove. „Uzbuđenje prvog septembra je nezaboravno iskustvo, a mi želimo da ga za male školarce učinimo još posebnijim. Kao kompanija koja ima duboko poštovanje prema zajednici u kojoj posluje, ovom inicijativom želeli smo da pokažemo da verujemo u generacije koje dolaze i podržavamo svaki njihov korak kako bi izrasli pre svega u dobre ljude, a zatim i u profesionalce u svom poslu“, rekao je Dragan Stajković.
Kompanija Bambi više od pola veka nastoji da bude deo srećnog detinjstva donoseći radost i trenutke koji se pamte. Poklon paketi koji će dočekati najmlađe osnovce samo su još jedan primer želje da Bambi bude deo srećnog odrastanja i podrška prvacima u najvažnijim životnim trenucima.