Opštinskoj izbornoj komisiji u Malom Crniću predata je lista „Novo lice Srbije Miloš Parandilović – Goran Dačić“ pod rednim brojem 4. Na izborna listi nalazi se 29 kandidata za odbornike skupštine opštine M. Crniće. 

Foto: RTV Biser

Predaji liste prisustvovao je Miloš Parandilović, predsednik stranke Novo lice Srbije koji je ovom prilikom rekao da je došlo vreme za promene vlasti i pozvao sve građane opštine Malo Crniće i Boževca da izađu na izbore i podrže izbornu listu koja će biti pod brojem 4.

Foto: RTV Biser

Smatramo da je dosta ovih jedanaest godina vladavine Srpske napredne stranke, da su najbolji na svetu, a daleko su od toga. Vreme je za promene. U svim civilizovanim i demokratskim zemljama vlast se menja nakon četiri ili osam godina, samo je ovde ostala ta tradicija još od 1944. da onaj ko zauzda i zauzme vlast ponaša se kao da je država Srbija njegova privatna prćija, samim tim i svaka opština. Ja pozivam sve građane Malog Crnića i Boževca da razmišljaju svojom glavom, da glasaju po svojoj savesti i do promena će u tom slučaju sasvim sigurno doći