Opština Malo Crniće proslavila krsnu slavu i Dan prosvetnih radnika (FOTO)

Opština Malo Crniće proslavila je svoju krsnu slavu, Mitrovdan, posvećenu Svetom Dimitriju Solunskom i Mirotočivom, ceremonijom rezanja slavskog kolača.

Foto: RTV Biser

Na svečanosti su prisustvovali članovi privremenog organa Opštine Malo Crniće, gospodin Mališa Antonijević, gospođa Goranka Stević, gospodin Daniel Surdulović, predstavnici javnih preduzeća i ustanova, crkveni velikodostojnici, kao i brojni gosti.

Mališa Antonijević, u ime privremenog organa opštine Malo Crniće i u svoje lično ime čestitao je svojim sugrađanima krsnu slavu Mitrovdan, izražavajući želju da svi zajedno proslave mnogo godina u sreći, zdravlju i veselju. Takođe, čestitao je i Dan prosvetnih radnika svim prosvetnim radnicima.

U ime privremenog organa Goranka Stević je pozdravila sve prisutne i čestitala slavu, a svim prosvetnim radnicima njihov dan.

Povodom Dana prosvetnih radnika uručena su priznanja za njihov požrtvovan i savestan rad, kao i doprinos u obrazovanju. Priznanja je dodelio predsednik privremenog organa Opštine Malo Crniće, Mališa Antonijević.

Vinka Palić, profesor geografije, direktor OŠ „Moše Pijade“, pravi primer uspešnog i posvećenog prosvetnog radnika.

Vladimir Nikolić, diplomirani školski pedagog u OŠ „Moše Pijade“, kolega koji ume da sasluša, posavetuje, predloži i realizuje zadatke koji se postave ispred njega.

Božidar Filipović, diplomirani inženjer za organsku hemijsku tehnologiju i polimerno inženjerstvo, strog i pravedan, uvek spreman da pomogne u nekom problemu, pa mu se učenici rado obraćaju.

Saška Ivanović, diplomirani psiholog, odgovorna, sistematična i i spremna na izazove i inovativne metode rada.

Direktor OŠ „Đura Jakšić“ Toponica, Jelena Stojanović, doktor humanističkih nauka, učestvovala na brojnim naučnim skupovima i objavila znnačajan broj naučnih radova.

Ivica Petrović, master filolog anglista, omiljen u kolektivu, odgovoran i marljiv, prisutan u svim aspektima školskog života.

Tanja Jelenković, master pedagog, profesor ruskog jezika i književnosti, direktor OŠ „Draža Marković“ Smoljinac. Otvorena za saradnju, prihvata nove ideje i zahvaljujući njenom angažovanju škola učestvuje na brojnim projektima,

Maja Nedeljković, profesor razredne nastave, omiljena učiteljica, spremna da stiče nova znanja i da ih primenjuje u nastavi.

Tatjana Miculović Simonović, vaspitač u predškolskoj ustanovi, odgovorna, pedantna, sposobna i profesionalna u radu.

Radovanka Jović, vaspitač u predškolskoj ustanovi, koja je posebne rezultate ostvarila tokom programa „Šah u vrtiću“, a deca iz njenog tima i danas postižu izuzetne rezultate na šahovskim turnirima.

 

Autor/Foto: RTV Biser