Извор: еКапија/Shutterstock

Појавом првог онлајн биоскопа под називом Cinesseum, чији су идејни творци људи из Србије, најновији домаћи хит филмови су најзад добили могућност да се нађу пред очима свих наших људи широм света.

Најновији филмови у понуди Cinesseum-а су „Ајвар“ и „Реална прича“.

„Филм „Ајвар“ је награђивана драма која у центар пажње ставља двоје средовечних људи које заједно још једино држе навика, рутина и успомене. То је прича о умирању љубави, свакако о нечему са чим смо се готово сви срели у неком добу живота. С друге стране, филм Реална прича је комедија која је у суштини прича о свима нама. То је прича о животу и љубави, која ће вас сигурно насмејати, али и расплакати, посебно људе који имају породицу“, наводи Ђорђе Ловрен из Cinesseum-а.

Cinesseum је прва и једина легална платформа за гледање најновијих домаћих филмова онлајн. За све филмове који су на платформи, Cinesseum поседује потписане уговоре са домаћим продукцијским кућама. Уз најновије домаће филмове, који се додају на месечном нивоу, понуду чини и велики број старих култних филмова.

Осим филмова „Ајвар“ и „Реална прича“, неки од тренутно најгледанијих филмова на платформи су и „Екипа“, „Такси Блуз“, „Kраљ Петар И“, „Балканска међа“, „Четврти човек“, „Шејтанов ратник“, „Лајање на звезде“, „Сиви камион црвене боје“ и многи други. У понуди је тренутно више од 90 домаћих наслова.