Андy Павлов ново је извођачко име на класичној музичкој сцени и 20. фебруара представиће свој први албум „Ме анд Мy Лове он тхе Роад То Хондурас“, који је од јуче доступан у претпродаји.

Ипак, иза, наизглед, новог имена Андy Павлов стоји признати пијаниста и композитор Андрија Павловић, који се светској публици представио најпре кроз изузетно успешан пројекат ЛП Дуо.

Андрија Павловић забележио је значајан светски успех са пројектом ЛП Дуо, а сада представља и самостална дела у виду новог албума

“Албум „Ме анд Мy Лове он тхе Роад То Хондурас“, поднаслова „Тхе Минутес Афтер Инфинитy фор Пиано Соло“ је дневник једне љубави”, објаснио је Андy.

Фасцинација клавиром водила га је кроз класичне музичке студије, савремену популарну музику и концептуалну уметност, у стварању јединственог стила који спаја сензитивност класике са минимализмом, и храброшћу да се експериментише.

Издање „ Ме анд Мy Лове он тхе Роад то Хондурас“ је у Србији доступно на сервисима Деезер, Гоогле Плаy и YоуТубе Мusic као и широм света у свим дигиталним продавницамa овде