Kampanja obeležavanja Zlatnog septembra – meseca podrške deci oboleloj od malignih bolesti počela je 2. septembra. U Srbiji svakog dana jedno dete oboli od raka. Iako su izgledi za izlečenje malignog oboljenja kod deteta dosta dobri, kao društvo imamo još mnogo prostora da napredujemo, i u oblasti uslova lečenja, ali i pruđžanja podrške deci i njihovim porodicama.

Ove godine, naši Veliki heroji, mladi izlečeni od malignih bolesti su pokrenuli inicijativu da Zlatni septembar obeležimo uz njihovu podršku kroz akciju ZDRAVI PETAK – HEALTHY FRIDAY.
Spisak kafića i restorana u kojima ćete svakog petka moći da popijete zdrav ceđeni sok za NURDOR – od čije cene će petkom polovina biti donacija za borbu naših malih-velikih superheroja!
Beograd:
Supermarket Deli
Coffee, tea & symphaty (Balkanska i Višnjićeva)
Milky
Restoran KOLO
Dalton (Zemun)
Restoran 44 north
Dolcino (Miljakovac, Dorćol, Vračar)
Restoran Oliva
Rustique Senjak
Crveni petao
Novi Sad:
Pascal
Concept Pause
Velvet
Restoran Sat
Kuća mala
Šabac:
Green Vibes
Ikar
Life&Office
Vršac:
Izazov
Jazzva
Sancti Grail
Vila Breg
Užice: Vagon ristorante
Vrbas: Agape
Sombor: Joker Card
Akcija će trajati celog septembra, svakog petka.
Poziv na akciju biće otvoren celog meseca, kako za goste lokala, tako i za vlasnike. Podrška je jedna od najvažnijih stvari, odmah iza medicine, kako bi lečenje maligne bolesti bilo uspešno. Da deca koja kroz to prolaze znaju da nisu sama, da nisu neko tamo, koga ne vidimo i ne primećujemo.
Da im svako od nas bude razlog manje za strah, a više za veru. Pridružite se.
Možete se javiti na mail nurdorserbia@gmail.com ili na broj telefona 011/2681-555