Ljubitelji sladoleda i orkestara moći će 13. juna, na dan Beogradske filharominije, da probaju sladoled koji ih svojim ukusom podseća na tu instituciju.

Foto: b92

Beogradska filharmonija je podsetila danas da je preko svojih društvenih mreža objavila poziv pratiocima da predlože ukus sladoleda koji ih podseća na nju, kao i da će se nalaziti na repetoaru „Moritz Eis“ sladoleda.

Kako je navedemo, „traži se savršena harmonija sastojaka, jedinstvena simfonija ukusa, prava muzička poslastica“.
„Pozivamo vas da u komentarima sa nama podelite koji ukusi sladoleda vas podsećaju na Beogradsku filharmoniju. Najinspirativnije kombinacije ući će u naš uži izbor, a možda baš vaša postane novi klasik na širokom repertoaru ukusa Moritz Eis sladoleda“, objavljeno je na filharmonijskim mrežama.

U komentarima pratilaca, Filharmonija je dobila je niz veoma interesantnih predloga: „Kombinacija vanile – za virtuoznost i prefinjenost, čokolade – u ime otmenog muziciranja i marakuje – kao zvuk iskakanja iz konvencija u slobodu koji podseća na Beogradsku filharmoniju“.

Pored ovog, publika je predložila brojne kombinacije ukusa, a u pobedničkom će svi moći da uživaju uskoro, povodom 98. rođendana Beogradske filharmonije.

Izvor: b92