Љубитељи сладоледа и оркестара моћи ће 13. јуна, на дан Београдске филхароминије, да пробају сладолед који их својим укусом подсећа на ту институцију.

Фото: б92

Београдска филхармонија је подсетила данас да је преко својих друштвених мрежа објавила позив пратиоцима да предложе укус сладоледа који их подсећа на њу, као и да ће се налазити на репетоару „Моритз Еис“ сладоледа.

Како је наведемо, „тражи се савршена хармонија састојака, јединствена симфонија укуса, права музичка посластица“.
„Позивамо вас да у коментарима са нама поделите који укуси сладоледа вас подсећају на Београдску филхармонију. Најинспиративније комбинације ући ће у наш ужи избор, а можда баш ваша постане нови класик на широком репертоару укуса Моритз Еис сладоледа“, објављено је на филхармонијским мрежама.

У коментарима пратилаца, Филхармонија је добила је низ веома интересантних предлога: „Комбинација ваниле – за виртуозност и префињеност, чоколаде – у име отменог музицирања и маракује – као звук искакања из конвенција у слободу који подсећа на Београдску филхармонију“.

Поред овог, публика је предложила бројне комбинације укуса, а у победничком ће сви моћи да уживају ускоро, поводом 98. рођендана Београдске филхармоније.

Извор: б92