Vesti

Šta nam donosi 12.12. čuveni datum ogledala?

Prema numerolozima datumi ogledala su najsrećniji dani u mesecu. Smatraju da su to najbolji trenuci za transformaciju i da će sreća pratiti one koji su najvredniji, koji rade na sebi i koji se istinski trude da postignu uspeh.

Foto: Pixabay

Horoskop kaže da je 12. decembar poslednji dan kada možete da okušate svoju sreću, osvestite ono što je važno i šta nije vredno vaše pažnje. Ovaj dan mnogima može da povrati brojna interesovanja koja su se na neko vreme ugasila.

Ukoliko ste osećali bilo kakav strah ili ste imali sumnju u sebe, sutra možete da očekujete da će nestati. Dobićete novu energiju, a horoskop predviđa da će sreća najviše pratiti osobe koje su zadovoljne sobom, koje rade na sebi i veruju u najbolje rezultate.

Ovaj dan je idealan za kreiranje planova, ali i preduzimanje početnih koraka za ostvarenje. Dakle, ukoliko planirate da se usavršavate, krenete da dodatnu edukaciju ili poboljšate svoje veštine, sutra je idealan dan da se upišete na neki kurs ili započnete ono što želite. Ovo se naročito odnosi na sve koji od naredne godine planiraju da pokrenu privatni biznis, piše „Mondo“.

logo radio televizije biser iz pozarevca 85

Контакт

Назив медија RTV BISER PORTAL

Регистарски број  IN000891

Teлефон: 012/428 002

069/28-000-63  marketing

067 710 30 69 Internet

redakcija@rtvbiser.rs
redakcija@biserradio.rs
radiotelevizijabiser@gmail.com

Stig centar reklama Biser

СМС музичке жеље из Србије

Ukucajte   B  zatim  jedno  prazno  mesto,  pa  muzičku  želјu,  pozdrav  ili  komentar. Poruku  pošalјite  na  broj  3333. Važi  za  sve  mobilne  mreže  u  Srbiji. Cena  sms  poruke  150  dinara.+ pdv

RADIO BISER PLUS 92.6 MHz  

Kursna lista