Lista „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ održala je predizborni miting u Novom Sadu.

Foto: RTV Biser

„Ono što se zbiva za četiri dana, izbori u našoj zemlji nisu šala, naprotiv, nikad nije bilo važnije i ozbiljnije i nikad nam nije bila potrebna veća odgovornost. To govorim sa svim saznanjima kakvi nas pritisci i problemi očekuju što čuvamo ono što je naše i što je pripadalo našoj zemlji i što će joj pripadati“, rekao je Vučić.

U prepunoj sali Spensa Vučić je istakao da predstavnici Đilasove opozicije nemaju svoju politiku, i da politika koju ova zemlja mora da vodi, mora da bude jasna, nedvosmislena i usmerena prema napretku, a ne politika mržnje prema onima koji drugačije misle.

„Veliko povećanje penzija, 14,8 odsto idemo početkom januara, ali će penzije da prate plate. Penzoneri su razumeli sve i uvek podržavali svoju državu. Posebno hvala ženama za ljubav i podršku jer žena je stub ove države, kad žena stane sve staje, a naše žene i naša Srbija neće da stanu. Prosečne plate će biti 1.400 evra, penzije 650 evra do kraja mandata sledeće vlade, Srbija će biti država u pravom smislu te reči, a ne neko ko ispunjava tuđe naloge.Srbija ne sme da stane, živela Srbija! Do pobede!“, zaključio je Vučić.