Predsednik Narodnog pokreta Srbije i jedan od nosilaca liste „Srbija protiv nasilja”, Miroslav Aleksić, u okviru predizborne kampanje posetio je naselje Smoljinac gde je razgovarao sa članovima i simpatizerima ove političke opcije.

Foto: RTV Biser

Miroslav Aleksić  je ovom prilikom istakao da će lista „Srbija protiv nasilja posebnu pažnju posvetiti razvoju poljoprivrede koja je potpuno devastirana. Da se ulagalo u poljoprivredu danas ne bi uvozili mleko, luk, krompir iz Francuske, paradajz iz Albanije, hleb iz Hrvatske, Rumunije i Bugarske, nego bi imali sve naše, izvozili i zarađivali, rekao je Aleksić.

„Obećao sam na poslednjoj sednici da ćemo se obračunati sa kriminalom i obećao sam da ćemo ih sve pohapsiti, sve one koji su odgovorni. Da bi mogli da krenemo napred, moramo prvo da se resetujemo. Prvo mora da se odgovara“, zaključio je Aleksić.

Foto: RTV Biser

„Pre 23 godine Srbija je otišla na Evropsko prvenstvo u fudbalu. Te godine ispratili smo i režim Slobodana Miloševića. Sad smo se posle 23 godine ponovo plasirali na Evropsko prvenstvo u fudbalu i sad samo ostaje da 17. decembra odigramo drugo poluvreme. da ispratimo jedan drugi režim. Ja vas pozivam da budete u reprezentaciji Srbije u dresu sa brojem 3 na lokalu i brojem 7 na republici“, rekao je kandidat za narodnog poslanika liste „Srbija protiv nasilja“ Srđan Milivojević