Dugo je poznato da građani naše zemlje ne žive slobodno te da su im osnovna ljudska prava ugrožena iz razloga sve izraženijeg straha koji ispoljava aktuelni režim usled činjenice da mu se bliži kraj. Pretnje, prebijanja i ucene zapošljavanjem kao i drugi vidovi pritiska samo su deo arsenala koji aktuelna vlast koristi kako bi sebi produžila politički život. Kako su ova dešavanja sve izraženija u našem okruženju Gradski odbor Narodne stranke Požarevac pokrenuo je akciju POSTANI UZBUNJIVAČ.

Stim u vezi osmišljena je aplikacija koja omogućava prijavljivanje svih nepravilnosti koje primetite u funkcionisanju državne uprave i uopšteno javnog sektora u našem gradu. Pravnu pomoć omogućiće naš pravni tim i ona će biti apsolutno besplatna. Aplikaciji možete pristupiti potpuno jednostavno, skeniranjem QR koda u ovom saopštenju, nakon čega ćete biti preusmereni na internet lokaciju na kojoj možete prijaviti uočene nepravilnosti.

Sa žaljenjem konstatujemo da kada bi nadležni organi radili svoj posao do ovako nečeg ne bi ni došlo, no kako to iz svega uočenog nije slučaj, bili smo prinuđeni da pokrenemo ovakvu akciju, kako bi svi oni koji su se okoristili o ukazano poverenje građana Požarevca bili adekvatno sankcionisani.