U sklopu obeležavanja dve decenije EXIT festivala, EXIT TV u novogodišnjoj noći donosi specijalni višesatni program, u kome će se naći neka od najvećih imena iz bogate istorije festivala, kao što su The Cure, The Prodigy, Migos, David Guetta, The Chainsmokers, Moby, Faithless, Motorhead, Jason Derulo, Atoms For Peace, Liam Gallagher, Damon Albarn, Hurts, Pet Shop Boys, Nile Rodgers, Fever Ray i mnogi drugi.

exit

“Imajući u vidu da će predstojeći novogodišnji praznici biti jedinstveni u tome što će ih velika većina ljudi provesti u svojim domovima u vrlo specifičnim okolnostima, odlučili smo da uradimo ono što znamo najbolje, da ponudimo svima izlaz iz trenutne situacije, podelimo sa njima neke od najznačajnijih trenutaka koje smo u proteklih 20 godina zajednički doživljavali i na najbolji mogući način se zabavimo tokom novogodišnje noći”, izjavila je Maja Starčević, programski menadžer glavne bine EXIT festivala.

Sa dobro poznate adrese, fejsbuk i jutjub stranice EXIT festivala u novogodišnjoj noći stiže pravi multižanrovski spektakl, sačinjen od EDM, hip hop, rege i fank bitova, žestokih rok gitara i pop romantike.

Među novogodišnjim hitmejkerima nalaze se David Guetta, The Chainsmokers, Lost Frequencies, Jason Derulo, Bastille i nezaboravni Nile Rodgers, dok će ljubitelji hip hop kulture moći da uživaju u hitovima i da se podsete nezaboravnih nastupa velikana među kojima su Migos i Desiigner.

Na oduševljenje ljubitelja tvrđeg zvuka, u online dočeku 2021. godine neće izostati ni gitare, budući da ćemo svi zajedno imati priliku da se podsetimo kako su to zvučali The Cure, Motorhead i Phil Anselmo, dok će pravu energetsku bombu doneti The Prodigy, Moby, Faithless i Dub FX. Ovoj zvezdanoj postavci pridružiće se i legendarni Liam Gallagher.

Svojim sjajnim numerama će ispraćaj stare godine upotpuniti Ziggy Marley, Damon Albarn, Fever Ray, The Vacciness, Atoms For Peace, Pet Shop Boys i jedinstvena Roisin Murphy, dok će zvuke popa doneti neki od najkarakterističnijih pop vokala današnjice Tom Odell, Rag n Bone Man i John Newman, kao i sastav Hurts,.

Novogodišnji program moći će da se prati i na fejsbuk stranici Radio-televizije Vojvodine.

Velika proslava 20. godišnjice EXIT festivala održaće se od 8. do 11. jula 2021. na Petrovaradinskoj tvrđavi, a svoje nastupe već su potvdila neka od najvećih svetskih i regionalnih imena.

Autor: RTV