Povodom obeležavanja Dečje nedelje u Velikom Gradištu, predsednik ove opštine Dragan Milić, primio je danas, sa predsednikom Skupštine Vladimirom Štrpcem, predškolce PU “Majski cvet“ u pratnji direktorke Slavice Janković.

Foto: velikogradiste.rs

Poseta predškolaca opštini postala je deo programa Dečje nedelje kako bi se bliže upoznali s lokalnom samoupravom i dobili odgovore na mnogobrojna pitanja.

I ove godine nisu izostali maštoviti predlozi, a najviše glasova dobio je bazen s toboganom. Deca su poželela i da se u gradski park vrate veliki drveni brod i raketa kao i da se nabave “talasi“.

“Kad god dođete, vi nam ulepšate dan!“, rekao je predsednik Milić u veselom razgovoru s mališanima. Poželeo im je i da se što više igraju na otvorenom, u dvorištu vrtića, ali i da nateraju roditelje da se ne voze automobilom već da idu pešice kad god mogu.

Pored čelnih ljudi, prijemu su prisustvovali i saradnici predsednika kao i vaspitačice grupa koje se pripremaju za prvi razred.

Predsednici su predškolcima podelili velike čokolade, a oni su na poklon doneli svoje želje – svesku sa crtežima “Dečije želje za naš grad“.

Izvor: velikogradiste.rs