U Požarevcu je jutros otvoren još jedan Lidl objekat u Srbiji. Objekat se nalazi u okviru Stop shopa, u ulici Đure Đakovića 3b, na preko 1.400 kvadrata, sa oko 30 zaposlenih i asortimanom od 1.600 pažljivo odabranih proizvoda.

RTV „Biser“

Prodavnica u Požarevcu počela je sa radom u isto vreme kada i novi savremeni diskont Lidl u beogradskom naselju Železnik, tako da je ukupan broj Lidl prodavnica u Srbiji 41 u 28 gradova.

RTV „Biser“

„Nastavljamo sa otvaranjem Lidl prodavnica u želji da jedinstveni koncept Lidl kupovine postane deo svakodnevice i potrošača iz Požarevca i Železnika, a mi ćemo se potruditi da dobrom snabdevenošću, cenama i kvalitetom pridobijemo i njihovo poverenje. U znak zahvalnosti za dobrodošlicu pripremili smo slavljeničke cene u novim prodavnicama, kao i zanimljivu ponudu neprehrambenih artikala u skladu sa sezonom“, izjavila je  Jasmina Šrndić iz korporativnih komunikacija kompanije Lidl Srbija.

RTV „Biser“

Dobrodošlicu Lidlu u ovaj grad poželeo je zamenik gradonačelnika Požarevca Saša Pavlović.

„Lidl je kompanija koja ima jednu od najkvalitetnijih ponuda sa najnižim cenama na tržištu. Posebno mi je drago što će ovde u ovih 1.400 metara kvadratnih posao naći 30 naših sugrađana, što je još jedan korak ka smanjenju broja nezaposlenih. Otvaranje ovog objekta je dokaz da smo na dobrom putu za privlačenje kako stranih, tako i domaćih investitora“, istakao je Saša Pavlović.

Kako je dugo najavljivano prvi Lidl u Požarevcu otvoren je u saradnji sa kompanijom Immofinanz i u okviru njenog ritejl parka Stop Shop.

„Veoma smo srećni što možemo da poželimo dobrodošlicu maloprodajnom lancu LIDL u naš ritejl park STOP SHOP u Požarevcu. Verujemo da se Lidl sjajno uklapa u naš maloprodajni koncept ponude proizvoda sa odličnim odnosom cene i kvaliteta. Ovo je velika prednost i za lokalno stanovništvo, ne samo zbog otvaranja novih radnih mesta, već i zbog širenja asortimana proizvoda koji će biti na raspolaganju građanima ovog područja. Uzbuđeni smo što započinjemo novu saradnju sa Lidlom, radujemo se pružanju najbolje usluge i nadamo se da ćemo nastaviti saradnju i u drugim gradovima Srbije“, istakao je Joško Piteša, menadžer operacija kompanije Immofinanz u Srbiji, Sloveniji i Hrvatskoj.

RTV „Biser“

U znak podrške i društvene odgovornosti prema lokalnoj zajednici u kojoj posluje, kompanija Lidl Srbija je povodom otvaranja, u saradnji sa kompanijom Taši-taši, pripremila i poklon iznenađenje – „Bebinu čarobnu kutiju“ za sve mame čije se bebe rode u požarevačkom porodilištu nedelju dana od dana otvaranja Lidla, odnosno od 11. do 17. juna. Ovi paketi namenjeni mamama i bebama sadržaće visokokvalitetne proizvode Lidl brendova „Cien“, „Lupilu“ i „Siempre“.

 

 

Autor: RTV „Biser“