Noć muzeja, koja je trebalo umesto 16. maja da se održi 5. semptembra, ponovo je odložena. Novi datum događaja nije poznat.

FB

„Iako smo želeli da se i ove godine družimo sa vama i provedemo još jednu Noć muzeja zajedno, trenutna situacija kako u zemlji, tako i širom sveta daje nam jasan znak da će ovo druženje morati da pričeka još malo, navodi se u saopštenju objavljenom na Facebook stranici Noć muzeja.

Posle dužeg razmatranja različitih faktora odlučili smo da, zbog aktuelne epidemiološke situacije izazvane korona virusom, odložimo druženje za neku sledeću priliku.

Bezbednost i zdravlje svih vas koji iz godine u godinu dolazite na Noć muzeja, kao i svih onih koji zajedno sa nama učestvuju u organizaciji Noći muzeja širom zemlje, na prvom je mestu.

Ističe se da su bezbednost i zdravlje svih onih koji iz godine u godinu dolaze na manifestaciju, kao i svih onih koji učestvuju u organizaciji Noći muzeja širom zemlje, na prvom mestu.
„Zbog toga sada stavljamo sve na malu pauzu i čim se za to stvore uslovi, priredićemo vam još jedan provod u muzejima za pamćenje“, zaključuje se.
Autor: RTV „Biser“