Vesti

Влада Србије усвојила нове стратегије

Влада Србије усвојила нове стратегије

Влада Републике Србије на јучершњој седници усвојила је Стратегију о економским миграцијама Републике Србије за период 2021–2027. године и тиме успостави што ефикаснију превенцију даљег одласка грађана у иностранство и подстакне повратак стручњака из дијаспоре, као и да створи пословни и привредни амбијент за долазак страних експерата.

На седници је усвојена Стратегија паметне специјализације у Републици Србији за период 2020–2027. године, као стратешки приступ економском развоју, кроз циљану подршку истраживачким, развојним и иновационим активностима.

Комбинујући индустријске, образовне и иновационе политике, засноване на знању, са фокусом на сопствене снаге и компаративне предности, земље или региони идентификују и бирају одређен број приоритетних привредних области за инвестирање.

Влада је , како се наводи у саопштењу, усвојила и Стратегију развоја дигиталних вештина за период од 2020. до 2024. године, којом се на целовит начин уређује та област, како би се искористио потенцијал савремених информационо-комуникационих технологија, са циљем подизања квалитета живота грађана, постизања веће запослености и ефикаснијег рада.

Црква Свете Тројице и стара школа у Церовцу код Смедерeвске Паланке, који чине комплекс народног градитељства из прве половине XIX века, одлуком Владе проглашени су за споменик културе.

logo radio televizije biser iz pozarevca 85

Контакт

Назив медија RTV BISER PORTAL

Регистарски број  IN000891

Teлефон: 012/428 002

069/28-000-63  marketing

067 710 30 69 Internet

redakcija@rtvbiser.rs
redakcija@biserradio.rs
radiotelevizijabiser@gmail.com

Stig centar reklama Biser

СМС музичке жеље из Србије

Ukucajte   B  zatim  jedno  prazno  mesto,  pa  muzičku  želјu,  pozdrav  ili  komentar. Poruku  pošalјite  na  broj  3333. Važi  za  sve  mobilne  mreže  u  Srbiji. Cena  sms  poruke  150  dinara.+ pdv

RADIO BISER PLUS 92.6 MHz  

Kursna lista