Од понедељка 11.05.2020. године Општинска управа Велико Градиште и остале установе чији је оснивач општина Велико Градиште настављају да раде по уобичајеном радном времену и на начин како су радили пре проглашавања ванредног стања, уз поштовање општих мера превенције и физичке удаљености.

Foto: velikogradiste.rs

Руководиоци установа дужни су да обавесте све запослене да од 11.05.2020. године посао обављају у седишту установе и да се укида рад од куће.

У згради општине и даље ће бити отворен само главни улаз на коме ће се наставити дежурство запослених из Општинске управе по распореду који утврди начелник Општинске управе.

Странкама ће се омогућити контролисани улаз у зграду општине како се не би стварала гужва и како би се обезбедила препоручена дистанца од најмање 1 метра, уз обавезно ношење маски и рукавица.

На улазу у зграду поставити дезобаријере.

Појачати хигијенске мере у објекту, уз чешћу примену мера текуће дезинфекције простора површина и предмета који се често додирују.

Кол центар формиран за снабдевање грађана старијих од 65 година престаје са радом 11.05.2020. године.

Јавне установе настављају са реализацијом започетих активности у складу са епидемиолошком ситуацијом.

Продужени боравак деце у ОШ „Иво Лола Рибар“ почеће са радом 11.05.2020. године уколико постоји интересовање родитеља. Директор школе дужан је да пре отварања објекта, уз поштовање свих епидемиолошко- санитарних мера и мера социјалне дистанце, изврше припрему објекта за отварање уз поштовање свих мера Владе Републике Србије и Министарства просвете, науке и технолошког развоја.