Opština Malo Crniće donirala je Policijskoj stanici u Malom Crniću neseser za vršenje uviđaja saobraćajnih nezgoda, saobraćajne fluoroscentne prsluke, kabanice, set baterijskih lampi sa crvenim navlakama, akumulatore, punjače, led reflektore sa akumulatorskih punjenjem i drugu opremu.

IMG-20231014-160838

Foto: RTV Biser

Opremu Načelniku Policijske stanice Malo Crniće, majoru policije Aci Jovanoviću opremu je uručio predsednik opštine Malo Crniće i tom prilikom rekao:

vlcsnap-2023-10-15-16h20m44s650

Foto: RTV Biser

„Već po nekom ustaljenom pravilu 14. oktobra, na Dan opštine i Dan oslobođenja doniramo određena sredstva kako bi poboljšali bezbednost saobraćaja na našim putevima. To je ujedno i znak odlične saradnje sa našom policijskom stanicom. Opština Malo Crniće na ovaj način brine o svim učesnicima u saobraćaju, jer se nalazimo na dva veoma frekventna putna pravca koji spajaju dve opštine i neka turistička mesta u susednim opštinama, a nama je cilj da preventivno delujemo“.

vlcsnap-2023-10-15-16h17m04s550

Foto: RTV Biser

Načelnik Policijske stanice Malo Crniće, major policije Aca Jovanović se zahvalio i istakao da je donacija samo je još jedan dokaz dobre saradnje policije i lokalne samouprave.

poli1

Foto: RTV Biser

Primopredaji su prisustvovali i predsednica Skupštine opštine Goranka Stević, zamenik predsednika Opštine Daniel Surdulović, savetnica predsednika Opštine Sandra Mitrović, pomoćnik predsednika Opštine Toplica Đorđević i zamenik načelnika Opštinske uprave Dragan Mitić.