Ако волите посматрати небо, 9. фебруара у раним јутарњим сатима  на небу можете бидети Снежни Месец, најсјајнији и најпунији месец у години.

Месец је придев снежни добио по месецу фебруару, за који се очекује да буде месец с највише снежних падавина у години. Овај феномен догађа се кад је месечева орбита најближа Земљи.

Шта нам доноси снежни Месец према астролозима…

Свакако не пропустите да погледате у небо како бисте сведочили јединственој лепоти природе, али исто тако обратите пажњу и на астролошко значење, које је заживело 1979. захваљујући астрологу Ричарду Нолеу.

У овом смислу, пун Месец симболизује душу. Сматра се и преносником енергије до Земље, коју је на своме путу “упио“ од Сунца. Месец нам, стога, даје осећај о присутности енергије, а како Сунце и Месец заједно управљају менама на Земљи, омогућује нам и осећај сигурности. Сходно менама, Месец нас из астролошког аспекта подстиче на чишћење и ослобађање непотребног терета у животу. Будући да је за ово присутна јака енергетска предиспозиција, добро је преузети контролу над овим процесом како бисмо сигурно одбацили нежељене ствари.

Ради се и о раздобљу када је могуће да претерујемо с осећајем кривице, као и критичности према себи. Астролози сугеришу како би требало да припазимо и на могуће преваре. Ипак, добре вести су да нам снежни Месец може осветлити пут и одлуке, а и дати нам прилику да се ослободимо неких илузија, пословних или љубавних. Утицај овог раздобља највише ће осетити особе рођене у знаку Девице, Рибе, Стрелца и Близанца, као и они којима је подзнак или Месец у овим знацима.

Извор: МИСС7