Saša Pavlović, zamenik gradonačelnika Grada Požarevca osudio je nasilje u Beogradu, a saopštenje izdato tim povodom, prenosimo u celosti:

RTV „Biser“ arhiva

„Divljanje huligana u Beogradu, Novom Sadu i Кragujevcu, napadi na policiju i nasilan ulazak u Narodnu Skupštinu Republike Srbije još jedan su pokazatelj neodgovorne i nasilne politike potpuno poraženih pripadnika opozicije. Na nedavnim izborima zajedno sa njima propale su i njihove ideje usmerene na rušenje ustavnog poretka Republike Srbije i radikalna ideologija. Sada su pokušali da na silu, mimo izborne volje  građana izvrše držani udar i preuzmu Narodnu Skupštinu.

Siguran sam da građani Srbije to nikada neće podržati, i da oni i sami znaju da nam je u trenucima kada se suočavamo sa pretnjom od korona virusa, kao i teškim pregovorima o Кosovu i Metohiji neophodno jedinstvo i stabilnost. Srbija neće pokleknuti pred huliganima i nastaviće sigurnim putem napred sa predsednikom Aleksandrom Vučićem. Predaja nikada nije bila opcija“, navodi se u saopštenju zamenika gradonačelnika.

Saopštenje slične sadržine koje, takođe, osuđuje nerede u Beogradu stiglo je i iz Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Požarevcu.

Autor: RTV „Biser“