Autor: RTV „Biser“, Izvor: Bebac.com

Od ponedeljka 6. aprila sa početkom u 18h počinje BEBAC ONLINE škola i priprema za porođaj, dostupna svim trudnicama. Sve što vam je potrebno je da se udobno smestite, ostanete kod kuće i otvorite našu fejsbuk stranicu.

Sa vama će se u šest susreta družiti visokostrukovna babica sa više od 20 godina iskustva u radu sa trudnicama i bebama Tatjana Olear Gaćeša.

Šta vas očekuje u BEBAC ONLINE školi za trudnice?

U šest susreta saznaćete najvažnije informacije o trudnoći, svim fazama porođaja i o prvih šest nedelja adaptacije na život sa bebom. Zajedno sa Tanjom u online emitovanju časova za trudnice ugostićemo i stručnjake iz različitih oblasti roditeljstva. Već u ponedeljak Tanji će se pridružiti nutricionista dr sci. med Branislava Teofilović.

Program BEBAC ONLINE škole za trudnice

Trudnoća – nega i ishrana
Priprema stvari za porođaj i za bebu – šta spakovati za porodilište, a šta za povratak kući iz porodilišta
Kako prepoznati kontrakcije – prvi znaci porođaja
Prijem u porodilište
Sve faze porođaja
Period babinja – prvih 6 nedelja sa bebom

Vežbe za trudnice utorkom i petkom od 12h

Osim online škole za trudnice pripremili smo za vas i online vežbe koje će vam pomoći da ostanete aktivne i tokom vanrednog stanja i da svoje telo pripremite za porođaj. Vežbaćete sa nama utorkom i petkom od 12h sa sertifikovanim  instruktorima za rad sa trudnicema.

Sa vama će se na časovima vežbi družiti Aleksandra Vranešević,profesor sporta, fitnes instruktor i osnivač Mama Fit koncepta i Marija Koropanovska Mirković, profesor fizičkog vaspitanja i sporta, fitnes instruktor, kreator i instruktor Body & Mind programa.

Specijalne BEBAC ONLINE emisije

Pored osnovne psihofizičke pripreme za porođaj koje uključuju i vežbe za trudnice i dalje smo tu sa aktuelnim temama i informacijama u posebnim live uključenjima.

Nakon gostovanja ekperta u oblasti prenatalne dijagnostike dr Aleksandre Novakov Mikić i emisije u kojoj smo odgovarali na vaša pitanja o trudničkom i porodiljskom bolovanju, u subotu  4. aprila u 18h ugostićemo babicu Ivanu Vulinović sa kojom razgovaramo na temu porođaja i odgovaramo na sva vaša pitanja.
Budite uz nas, pratite nas live i ostanite kod kuće!
Čuvajte se i ne zaboravite da uprkos svemu uživate u svojoj trudnoći.

Ne propustite priliku da se za porođaj pripremite od svoje kuće

Znamo da vam je podrška sada još više potrebna. Znamo i koliko vam znači priprema za porođaj jer, bebe ne čekaju da prođe vanredno stanje kako bi došle na ovaj svet.