Ram

U Ramskoj tvrđavi i na Srebrnom jezeru, 26. i 27. septembra, biće održan Turistički forum Srbije u organizaciji Turističke organizacije Srbije.

Foto: RTV Biser

Forum se ponovo održava nakon pauze uslovljene pandemijom, a povodom Svetskog dana turizma – 27. septembra.

Podsetićemo se kroz kakve izazove je turizam prošao tokom prethodnog perioda, za koje od njih ima rešenja, i na koga možemo i moramo da se oslonimo da bismo “dan posle” korone dočekali spremniji. Kroz edukativne panele i radionice, ali i druženje sa kolegama iz branše i iz lokalnih turističkih organizacija saznaćemo kakav je i koliko dug put oporavka pred nama.

Turistički forum je Srbije je tradicionalno okupljanje zaposlenih u ovom sektoru koji organizuje Turistička organizacija Srbije, po pravilu jednom godišnje. Cilj ovih susreta je da, kroz edukativne programe i radionice, predstavnici lokalnih turističkih organizacija razmene iskustva i upoznaju se sa aktuelnim izazovima i savremenim trendovima u promociji turističke ponude Srbije.

Ovogodišnji domaćin Foruma je opština Veliko Gradište pa će, na ovom izuzetno značajnom turističkom lokalitetu, učesnici i novinari imati priliku da se izbliza upoznaju sa sadržajem, potencijalima i bogatom istorijom ovog kraja.

Tokom radnog dela Foruma učesnici su u obavezi da drže distancu i nose maske.

Izvor: velikogradiste.rs