Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Velikom Gradištu, efikasnim intenzivnim radom, identifikovali  su i uhapsili  M. T. (2003) iz okoline ovog mesta zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nasilničko ponašanje i teška telesna povreda, kao i G. J. (2003), I. J. (1998) i F. J. (1995), takođe iz okoline Velikog Gradišta, osumnjičene da su izvršili krivično delo teška telesna povreda.

Ilustracija

Sumnja se da su njih četvorica 24. jula ove godine, u ranim jutarnjim satima, ispred jednog ugostiteljskog objekta u Velikom Gradištu, nakon kraće rasprave, napali dvojicu mladića starosti 20 i 23 godine, da su ih tukli rukama i nogama, kao i da je M. T. dvadesetogodišnjem mladiću ugasio cigaretu na čelu.

Povređeni mladići su najpre prevezeni na ukazivanje lekarske pomoći u službu Doma Zdravlja u Velikom Gradištu, odakle su prebačeni u Opštu bolnicu u Požarevcu, gde su im konstatovane teške telesne povrede.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Velikom Gradištu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.