Premijera najnovijeg nastavka pustolovina Džejmsa Bonda ponovo je odložena i film „Smrt može da pričeka“, prema sadašnjoj najavi, trebalo bi da bude prikazan tek u septembru, najavio je studio MGM.

Reč je o već trećem odlaganju, objavljeno je na Tviter profilu slavnog britanskog tajnog agenta uz plakat filma s Danijelom Krejgom u glavnoj ulozi.

Pandemija koronavirusa zatvorila je hiljade bioskopa u svetu i poremetila kalendar većine velikih producenata. U jesen je produkcija Bonda najavila da će film biti prikazan 2. aprila 2021. kako bi mogao da se gleda u bioskopima širom sveta, međutim, sada je MGM saopštio da će film ipak biti premijerno prikazan u septembru. Prvi put je ovo ostvarenje trebalo da vide gledaoci još 31. marta prošle godine u Londonu.

U filmu Džejms Bond napušta svoje aktivnosti u tajnim službama da bi konačno uživao u mirnom životu na Jamajci. Ali njegov mir iznenada remeti poziv starog prijatelja iz CIA-e Felixa Lejtera, koji ga zove u pomoć.

Negativca u nastavku glumi Amerikanac egipatskog porekla Rami Malek, koji je 2019. osvojio Oskara za najboljeg glumca tumačeći legendarnog Fredija Merkjurija iz grupe Kvin. U glumačkoj postavi su još Lašana Linč, Lea Sejdu, Ana de Armas, Ben Višo i Kristof Valc.

Naslovnu muzičku temu koja se zove kao i film izvodi mlada američka pevačica Bili Ajliš.

Izvor: RTV Biser