Променљиво облачно, ујутро и пре подне понегде на северу, а после подне и увече и у осталим пределима с краткотрајном кишом и локалним пљусковима са грмљавином.

Понегде ће бити услова и за временске непогоде. Из средње Европе стиже мало свежији ваздух и најпре на северу спушта температуру за пет до осам степени.

Ветар слаб до умерен северни и северозападни, после подне и увече у скретању на источни и јужни.

Јутарња од 18, највиша до 36.

У петак променљиво облачно, местимично са кишом, пљусковима и грмљавином. Локално се очекују и веће количине падавина и појава града. Ветар слаб, променљивог права, у зони пљускова краткотрајно умерен и јак. Најнижа температура од 18 до 21, а највиша од 27 до 31 степен.

Првог дана викендапроменљиво облачно, местимично са кишом, пљусковима и грмљавином. Ветар слаб и умерен, северни и североисточни, у зони пљускова и јак. Најнижа температура од 18 до 20, а највиша од 27 до 31 степен.

У недељу променљиво облачно, местимично са кишом, пљусковима и грмљавином. Ветар слаб, променљив, у зони пљускова краткотрајно умерен и и јак. Најнижа температура од 17 до 20, а највиша од 26 до 31 степен.

Извор: ртс