Vesti

Država Srbija ponudila je na prodaju 28 nekretnina, a najvišu početnu cenu od 746.000 EUR ima poslovni kompleks u Ralji, u beogradskoj opštini Sopot, dok je najniža cena od 1.500 EUR ponuđena za stambenu zgradu u Bajmoku, objavila je Republička direkcija za imovinu.

Ilustracija/Foto: Pixabay

Među ponuđenim nekretnina su stambeni objekti, poslovni prostori, proizvodni i objekti za pružanje usluga, garaže, kao i parcele zemljišta.

Nekretnine se nalaze na teritorijima opština Plandište, Bečej, Aranđelovac, Arilje, Smederevska Palanka, Bajmok, Ražanj, Negotin, Preševo, Sokobanja, Gornji Milanovac, kao i gradova Požarevac, Niš, Pirot, Kruševac, Kragujevac, Zrenjanin, Zaječar i Beograd.

Zgrada poslovnih usluga – poslovni prostor, površine u osnovi 192 m2, u Požarevcu, u ul. Ilije Gojkovića br. 9, koja se sastoji od podruma, prizemlja i potkrovlja i zemljište pod zgradom – objektom, prodje se po početnoj ceni od 225.561,60 evra.

Pisane ponude za nekretnine koje je država ponudila mogu se dostaviti do 31. maja, a njihovo otvaranje zakazano za 3. juni.

Izvor: RTV Biser, ekapija

 

Najčitanije objave