Zbog redovnog godišnjeg remonta koji izvodi EPS, danas će, bez napajanja električnom energijom, od 8 do 14 časova, ostaće postrojenje za preradu vode u Šalinačkoj ulici. Usled toga će korisnici javnog sistema vodosnabdevanja sve tri visinske zone osetiti najpre poremećaje u pritisku vode, a oko podneva se očekuje i potpuni prekid vodosnabdevanja.

Pixabay

 

Ponovo uspostavljanje distribucije vode, u zavisnosti od delova grada, očekuje se u periodu od 15 časova pa do kasnih popodnevnih i večernjih časova.

Tokom trajanja privremene obustave vodosnabdevanja obezbeđena je mobilna cisterna sa pijaćom vodom, a o trenutnoj lokaciji cisterne informacija se može dobiti od dispečerske službe Komunalnog preduzeća.

Mole se potrošači da racionalno i namenski troše vodu kako bi se period obustave vodosnabdevanja sveo na što kraći period.

U slučaju eventualnih problema, potrebe za produženjem roka i zone izvođenja radova i privremene obustave vodosnabdevanja, informacija o aktivnostima i vremenu prekida distribucije vode može se dobiti od dežurne dispečerske službe JKP Vodovod Smederevo na telefon 026/4623 743.

Izvor: sdvodovod.co.rs