Saša Pavlović ponovo gradonačelnik Grada Požarevca

Za gradonačelnika Požarevca izabran je Saša Pavlović, diplomirani inženjer elektrotehnike sa liste Aleksandar Vučić – Požarevac sutra koji je bio i jedini kandidat.

SaŠa PavloviĆ Vlcsnap 2023 02 24 19h06m58s985 (2)
Foto: RTV Biser

Saša Pavlović, rođen je 01. novembra 1980. godine u Požarevcu. Osnovnu i srednju školu završio je u Kostolcu, a nakon toga i Elektrotehnički fakultet u Beogradu – odsek telekomunikacije i informacione tehnologije – smer sistemsko inženjerstvo. Od 2008. godine radio je u Tehničkoj školi sa domom učenika ,,Nikola Tesla“ u Kostolcu, kao profesor elektro grupe predmeta. Predavao je predmete iz oblasti elektronike, informatike i telekomunikacija. U januaru 2014. godine, izabran je za zamenika predsednika Gradske opštine Kostolac. Za zamenika gradonačelnika izabran je 23. maja 2016. godine. Za gradonačelnika Grada Požarevca izabran je 17. avgusta 2020. godine. Oženjen je suprugom Anom sa kojom ima dvoje dece, sinove Andriju i Matiju.

Njegov zamenik biće Bojan Dinić, dosadašnji član Gradskog veća zadužen za poljoprivredu, zaštitu životne sredine i zdravstvo

Za članove Gradskog veća izabrani su Marija Vlajović, diplomirani menadžer iz Požarevca. Ana Živković, dr veterinarske medicine iz Požarevca. Predrag Mijatović, diplomirani inženjer elektrotehnike i računarstva iz Požarevca. Milan Jović, master profesor fizičkog vaspitanja i sporta iz Požarevca, Ivan Pantić, diplomirani ekonomista iz Požarevca, Vidoje Vukašinović, diplomirani inženjer poljoprivrede iz Požarevca, Marko Milojević, diplomirani inženjer mašinstva iz Požarevca, Dragan Radovanović, diplomirani ekonomista iz Požarevca i Srđan Miletić, strukovni inženjer elektrotehnike iz Požarevca.