Na poslednjoj sednici Gradskog odbora Narodne stranke Požarevac, održanoj 20. aprila 2023. godine usvojen je predlog predsedništva Gradskog odbora o imenovanju novog Izvršnog odbora Narodne stranke Požarevac, stoji u saopštenju Gradskog odbora Narodne stranke Požarevac koje prenosimo u celosti.
Za novog Predsednika Izvršnog odbora Narodne stranke Požarevac izabran je advokat, bivši zamenik okružnog javnog tužioca Miodrag Tadić, a za Potpredsednike Dušan Mladenović i Dejan Životić.
Dosadašnji Predsednik Izvršnog odbora Narodne stranke Požarevac Bojan Todorovski, koji se povukao sa ove funkcije zbog prelaska na novu u centralnim organima Narodne stranke, ovom prilikom je izjavio: „Uveren sam da ljudi koji će u budućnosti voditi Izvršni odbor Narodne stranke Požarevac će u još većoj meri doprineti bržoj promeni ovog režima koji svojim delima je mnogim građanima uskratio normalan život. Šansa i odgovornost koju budući rukovodioci dobijaju, nije mala i zato u svoje lično ime kao i u ime Narodne stranke im čestitam i pozivam sve članove Narodne stranke Požarevac da im u bućem radu pruže bezrezervnu podršku“.
Nenad Ilić, aktuelni Predsednik Gradskog odbora Narodne stranke Požarevac čestitao je novoizabranim članovima Izvršnog odbora  i zahvalio se dosadašnjem Predsedniku Izvršnog odbora Bojanu Todorovskom poželevši mu puno uspeha u budućem radu na novoj funkciji.