Ispostave Žagubica i Petrovac na Mlavi požarevačke Filijale Nacionalna službe za zapošljavanje organizuju Sajam zapošljavanja 9. maja 2024. godine sa početkom u 11 sati u prostorijama Kulturno prosvetnog centra „Jovan Šerbanović“ u Žagubici, ulica Kralja Milana 25.

Foto: RTV Biser

Na sajmu je učešće najavilo dvadeset poslodavaca. Ovaj sajam je mešovitog tipa pa će nezaposleni imati prilike da potraže zaposlenje u oblastima transporta, administraciji, mašinskoj delatnosti, prehrambenoj industriji, uslužnim i drugim delatnostima. U ponudi su poslovi vozača, kuvara, ugostitelja, prodavaca, zavarivača, geometra, mehaničara, bravara, administrativna i druga zanimanja.

Filijala Požarevac NSZ poziva nezaposlena lica, kao i one koji traže promenu zaposlenja da dođu na Sajam zapošljavanja i u neposrednom kontaktu sa poslodavcima dobiju bliže informacije o slobodnim radnim pozicijama, predaju svoje radne biografije i konkurišu za željeno radno mesto.
Na štandu Nacionalne službe za zapošljavanje kao i prethodnih godina, zainteresovani mogu da dobiju sve informacije o uslugama i aktuelnim programima NSZ kao i stručnu pomoć u vezi sastavljanja svoje radne biografije.