Tek što se završio ovogodišnji sajam automobila, a u Beogradu će 02-05. juna u Štark areni biti održan drugi po redu “Sajam korišćenih vozila“.

Foto: Pixabay/Obi – @pixel6propix

“Kupiš danas, voziš sutra“ je slogan ovogodišnjeg sajma korišćenih vozila.

„Želeli smo istim da pošaljemo snažnu poruku svim posetiocima da su sva vozila odmah dostupna za isporuku. Dakle, nema čekanja“, objašnjava Filip Mrlješ, direktor i osnivač sajma.

Sajam je nastao kao garant kvaliteta i sigurne kupovine korišćenog vozila starosti 1-6 godina, te su sva izložena vozila najbolja moguća alternativna rešenja za kupovinu novog vozila.

“Ovogodišnji sajam odlikovaće dva puta veća kvadratura izložbenog prostora i značajno bogatija ponuda vozila cenovnog ranga ispod 15.000 evra u odnosu na prošlu godinu. Dali smo sve od sebe da posetiocima obezbedimo najkvalitetniju moguću ponudu, time što smo na sajmu okupili gotovo sve kompanije koje se tradicionalno ističu kvalitetom i sigurnošću“, naglašava Mrlješ.

Osim korišćenih vozila, dobar deo izlagačkog prostora zauzeće i nova vozila i to većinom ona koja su raspoloživa za isporuku u najkrajećem vremenskom periodu.

Kupci će na sajmu pronaći i bogatu ponudu aluminijumskih felni, pneumatika, “body kitova“, dodatne opreme, servisa, elektro punjača i svih ostalih delatnosti koje se na bilo koji način naslanjaju na automobilsku industriju.

ATV/Quad vozila i motocikli su poseban deo ponude sajma i nešto za čim je potražnja prilično velika jer se nalazimo u sred sezone nabavke istih.

I ove godine događaj su podržali NIS & Gazprom NEFT, sajt polovniautomobili.com, CA-Leasing i CA-Banka, Auto1 group i mnoge druge kompanije.

Podsećamo, prvi sajam polovnih vozila u Beogradu je održan u decembru prošle godine.