„Gastro“ radionica u okviru projekta „Od lokalnog pazara do lokalne trpeze“ uspešno je realizovana, a ideja radionice bila je da restoranima i ugostiteljskim objektima koji su iskazali zainteresovanost i uzeli učešće u projektu, prezentujemo nekoliko recepta koje su pripremili angažovani gastronomi, a koji su u planu da budu deo specijalne gastronomske ponude regiona Braničevo-Podunavlje.

Foto: facebook.com/RRABP

Projekat „Od lokalnog pazara do lokalne trpeze“ implementira Regionalna razvojna agencija „Braničevo-Podunavlje“, a finansira Evropska unija u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije preko programa Evropski Progres.
Cilj Projekta je da preduzetnicima i malim i srednjim preduzećima u ugostiteljskom sektoru i sektoru proizvodnje prehrambenih proizvoda koji su registrovani i posluju na teritoriji regiona Braničevo-Podunavlje, pruži različite vrste podrške na osnovu kojih će biti u mogućnosti da unaprede svoje poslovanje i kvalitet proizvoda, ali takođe i da se bolje pozicioniraju na tržištu.