Raiffeisen banka u Srbiji preuzela je 100% deonica Crédit Agricole banke, kao i lizing kompaniju u njenom vlasništvu – CA lizing Srbija.

Foto: RTV Biser

Crédit Agricole Grupa je pažljivo odabrala partnera koji je u potpunosti usklađen sa vrednostima naše Grupe, kao što su fokus na klijente i zaposlene, transparentnost prema svim zainteresovanim stranama i odgovornost prema lokalnoj zajednici. Po zatvaranju transakcije, RBRS će postati jedna od vodećih banaka u svim segmentima poslovanja, sa vrlo snažnim i pozitivnim izgledima za dalji rast i razvoj na srpskom tržištu.

Zatvaranje ove transakcije podleže odobrenju nadležnih regulatornih organa i očekuje se da će se to dogoditi do kraja prvog kvartala 2022. godine. Do tada će Banka i dalje nastaviti da posluje kao Crédit Agricole Srbija.

Budite uvereni da ova transakcija neće uticati na naše svakodnevno poslovanje, pun spektar proizvoda i usluga na koje ste navikli ostaju Vam u potpunosti dostupni. Kolege koje su do sada bile odgovorne za saradnju sa Vama kao i celokupno rukovodstvo Crédit Agricole Srbija ostaju Vam, kao i do sada, na raspolaganju, stoji u obaveštenju Crédit Agricole banke.

Autor: RTV Biser