JP Putevi Srbije raspisali su javnu nabavku za izradu projektno tehničke dokumentacije i proširenje 27 naplatnih stanica na državnim putevima A1 (auto-put E-75), A3 (auto-put E-70) i A4 (auto-put E-80).

mapio.net

Na državnom putu A1 (auto-put E-75) deonica Beograd-Subotica u planu je proširenje šest naplatnih stanica: Stara Pazova, Zmajevo, Vrbas, Feketić, Bačka Topola i Žednik.

Na državnom putu A3 (auto-put E-70) deonica Beograd-Šid proširuju se dve naplatne stanice: Adaševci i Morović, dok se na državnom putu A1 (auto-put E-75) deonica Beograd-Niš proširuje 17 naplatnih stanica: Mali Požarevac, Umčari, Vodanj, Kolari, Smederevo, Požarevac, Velika Plana, Markovac, Lapovo, Jagodina, Ćuprija, Paraćin, Pojate, Ražanj, Aleksinački rudnici i Aleksinac.

Na deonici Niš-Preševo proširuju se naplatne stanice Preševo i Dimitrovgrad, dok se na deonici Obrenovac-Preljina proširuje privremena stanica Obrenovac.

Osim izgradnje novih ostrva, na većini lokacija je u planu i ukljanjanje postojećih upravnih objekata i izgradnja novih.

Rok za izradu projektno tehničke dokumentacije je 60 kalendarskih dana od zaključenja ugovora, a rok za završetak radova ne može biti duži od 31. decembra 2022. godine.

Rok za podnošenje ponuda je 5. novembar 2020, a više detalja o tenderu pogledajte OVDE.

Autor: eKapija