Vesti

Prodaje se ostrvo ljubavi: Deo čuvenog srca može biti vaš

Na oglasima pojavio se oglas za prodaju dela ostrva Galešnjak, poznatog i kao „ostrvo ljubavi“. Cena srcolikog je 13 miliona evra (oko 98 miliona kuna).

wedding, beach, love

Foto: adamkontor

– Ostrvo u obliku srca 142.000 m2 od kojih je na prodaju deo sa nešto više od 30.000 m2 koji je u jednom komadu i prostire se na više od 500 metara obale. Sa ovom nekretninom možete da uradite nešto zaista jedinstveno, posebno kada se tu stalno parkiraju gosti sa jahtama poput Bijonse i DŽej Zija (Bionse je tamo čak jednom proslavila rođendan), DŽefa Bezosa, Majkla DŽordana itd. – stoji u oglasu na sajtu Index.hr.

Kao jedna od opcija pominje se i otvaranje OPG-a, prenosi Morski.hr.

„Gazdinstvo koje se može osnovati na površini od tri hektara. Pored toga, može se izgraditi 400 kvadratnih metara nadzemnih objekata i 1000 kvadrata podzemnih objekata. Odlična je prilika za poljoprivredni elitni turizam sa vilom i/ili restoran i veliki magacin za masline, vino i drugo začinsko bilje…“, napominje se u oglasu.

– Tako je, tri hektara ostrva su oglašena za prodaju. Interesovanje je za sada relativno veliko, a najozbiljnije interesovanje pokazali su pojedini investicioni fondovi, potvrdio je za Zadarski.hr Silvestro Kardum, predstavnik prodavca.

– Nemam agenciju za nekretnine, samo pomažem vlasnicima u prodaji. Reč je o četiri povezane parcele nekoliko vlasnika ukupne površine oko 32-33 hiljade kvadratnih metara. Na toj zemlji ima stabala makije, a nekada je bilo i maslina. Svi vlasnički papiri su uredni i vlasnici su upisani. Vlasnici su iz Mrljana na ostrvu Pašman. Vlasnici ostatka ostrva nisu bili zainteresovani za prodaju – dodaje Silvestar, koji veruje da će uspeti da proda deo najpopularnijeg hrvatskog ostrva.

Izvor: Nportal

logo radio televizije biser iz pozarevca 85

Контакт

Назив медија RTV BISER PORTAL

Регистарски број  IN000891

Teлефон: 012/428 002

069/28-000-63  marketing

067 710 30 69 Internet

redakcija@rtvbiser.rs
redakcija@biserradio.rs
radiotelevizijabiser@gmail.com

Stig centar reklama Biser

СМС музичке жеље из Србије

Ukucajte   B  zatim  jedno  prazno  mesto,  pa  muzičku  želјu,  pozdrav  ili  komentar. Poruku  pošalјite  na  broj  3333. Važi  za  sve  mobilne  mreže  u  Srbiji. Cena  sms  poruke  150  dinara.+ pdv

RADIO BISER PLUS 92.6 MHz  

Kursna lista