U nedelju, 28. novembra 2021. godine u Domu kulture Kostolac od 20 časova publika će moći da pogleda predstavu “Dr Feler”, duhovitu monodrama o našim naravima i mentalitetu.

Foto: Facebook

Kroz prizmu Dr Felera, pratimo svojevrsnu vivisekciju društva na šaljiv i satiričan način. Osvrćući se na razne društvene pojave i anomalije koje otvaraju mnoga pitanja, Dr Feler pokušava ne samo da jednostrano daje odgovore već i da prisutnu publiku uključi u rešavanje problema.

Uz nezaobilazan i krajnje simpatičan dijalekt juga Srbije možete očekivati predstavu koja vas neće ostaviti ravnodušnim i koja će vas sasvim sigurno nasmejati do suza.

Na 3. Festivalu malih pozorišnih formi u okviru 29. Festivala “Dani Zorana Radmilovića” u Zaječaru 2020. godine, ova predstava je od strane stručnog žirija kao i od strane publike, proglašena najboljom predstavom.

Predstava “Dr Feler” je autorski projekat glumca Dragana Bože Marjanovića , glumca i direktora Narodnog pozorišta Leskovac i na redovnom je repertoaru pozorišta Slavija u Beogradu.