U cilju suzbijanja sive ekonomije, država ponovo pokreće veliku nagradnu igru „Uzmi račun i pobedi“, potvrdio je ministar finansija Siniša Mali za B92.net.

Foto: Mondo

Građani, koji će na ovaj način dati svoj doprinos u borbi protiv sive ekonomije, slaće besplatno poštom 10 fiskalnih isečaka, vrednih minimum 100 dinara.

Građani će sakupljajući fiskalne račune moći, uz malo sreće, da postanu vlasnici još vrednijih nagrada nego prošli put – automobila „fijat 500L“, stana u naselju Zemunske kapije ili pak luksuznog stana u Beogradu na vodi.

Prema nezvaničnim informacijama B92.net, važiće se računi od 1. septembra ove godine. U odnosu na prethodna izvlačenja, nagrade su još bolje, ocenjuju sagovornici ovog portala.

Prema nezvaničnim informacijama, biće podeljeno 60 automobila ‘fijat 500L’, 10 stanova u naselju Zemunske kapije i dva u Beogradu na vodi.

Za učesnike, poštanska usluga slanja koverti biće besplatna.

Očekuje se ponovo dva kruga, a sve koverte koje su prispele u prvom krugu nagradne igre učestvovaće i u drugom. Koverta treba da ima 10 fiskalnih računa, a svaki račun mora biti na minimum 100 dinara

Prvi krug će biti završen do Nove godine.

Pravo učešća imaće sva punoletni s prebivalištem ili boravištem na teritoriji Srbije, izuzev onih koja su u radnom odnosu ili su na drugi način angažovana za rad u kabinetu predsednika Vlade Srbije, Generalnom sekretarijatu Vlade, Ministarstvu finansija, Republičkoj direkciji za imovinu, Upravi za igre na sreću, Poreskoj upravi, Državnoj lutriji Srbije, JP Pošta Srbije i Nacionalnoj alijansi za lokalni ekonomski razvoj (NALED), kao i članovi Komisije za praćenje regularnosti izvlačenja nagrada i utvrđivanja dobitnika.

Autor: B92