Akciju poklanjanja 3.000 ulaznica medicinskim radnicima za prvi dan festivala, 8. jul, EXIT je sproveo u saradnji s Ministarstvom zdravlja, kao skroman znak zahvalnosti medicinskim radnicima koji više od godinu dana stoje na prvoj liniji fronta borbe protiv koronavirusa.

Ilustracija/Pixabay

 

Na ovom linku medicinski radnici se mogu prijaviti, a ulaznice će biti podeljene po redosledu prijavljivanja, dok ima zaliha, dok će prednost imati oni medicinski radnici koji imaju legitimaciju „Za naše heroje“. Elektronske ulaznice će potom biti poslate mejlom i biće personalizovane, odnosno neće moći da ih koristi druga osoba. U prijavnom formularu potrebno je uneti lične podatke – ime i prezime, naziv i adresu medicinske ustanove, broj legitimacije, broj lične karte, broj legitimacije „Za naše heroje“. Na samom ulazu na Petrovaradinsku tvrđavu medicinski radnici će pokazati ID legitimaciju i/ili potvrdu o zaposlenju koju izdaje medicinska ustanova.

Poklanjanje ulaznica je mali znak pažnje i zahvalnosti prema medicinskim radnicima koji više od godinu dana bezrezervno štite naše živote, radeći u dosad neviđenim okolnostima. A ove godine na Petrovaradinskoj tvrđavi, na velikoj proslavi dve decenije EXIT festivala, slavićemo život i vraćanje svemu što nas čini srećnima. Želimo da deo proslave budu i medicinski radnici, koji su podneli najveći teret pandemije.

Proslavu dve decenije EXIT festivala, koji se održava od 8. do 11. jula, otvoriće prvi dan zvezde elektronske muzike – DJ Snake na Glavnoj bini, Nina Kraviz, Amelie Lens, Dax J b2b Kobosil, Tijana T na svetski poznatoj mts Dance Areni, a na kultnoj No Sleep Novi Sad bini puštaće, između ostalih, Patrice Bäumel i Agents of Time. Njima će se uskoro pridružiti još mnogo novih imena.

Izvor: exit