Извор: РТС/Фото: YouTube screenshot

Музичар Марко Луис је данас, како каже, непланирано, објавио нову песму „Заједно“ инспирисан тренутном ситуацијом код нас и у свету.

Марко Луис у песми позива на солидарност и на позитивне мисли. Kао и свим другим уметницима код нас и широм света, и њему су отказани сви концерти.

Музичари налазе начине да се повежу са публиком и одржавају онлајн концерте. Тако је и Марко 26. марта одржао концерт из студиија који је уживо ишао на његовом Инстаграм профилу и Јутјуб каналу, а реакције су биле веома добре.

„Одлучио сам да одржим онлајн концерт на дан када је требало да буде мој концерт у Београду. Kоментари и реакција људи који су присуствовали лајву су били сјајни и заједно смо се одлично провели. Ако већ нисмо могли да будемо сви заједно у Kомбанк дворани, бар смо били умрежени преко интернета“, рекао је Марко.

„Тренутна ситуација ме је инсприсала да направим песму која би бар на неки начин помогла свима нама да извучемо оно најбоље из тренутног стања. Све је настало непланирано. После онлајн концерта због забране кретања остао сам у студију и решио сам да снимим песму. Био сам веома инспирисан и завршио сам је исто вече. Текст је написала моја другарица Маја Радивојевић, која је текстописац за многобројне моје песме. Она је такође и креирала видео. После веома позитивних реакција на дует са Леном Kовачевић са песмом Kрај, нову песму ћу да рачунам као трећи сингл за мој четврти студијски албум под називом Слобода, који планирам да објавим до краја године“, изјавио је Марко Луис и поручио да уз осмех на лицу треба да сви будемо одговорни и да останемо код куће.

Песму Заједно Марко Луис је објавио за издавачку кућу „Меџик рекордс“.