Vesti

Izvor: RTS/Foto: YouTube screenshot

Muzičar Marko Luis je danas, kako kaže, neplanirano, objavio novu pesmu „Zajedno“ inspirisan trenutnom situacijom kod nas i u svetu.

Marko Luis u pesmi poziva na solidarnost i na pozitivne misli. Kao i svim drugim umetnicima kod nas i širom sveta, i njemu su otkazani svi koncerti.

Muzičari nalaze načine da se povežu sa publikom i održavaju onlajn koncerte. Tako je i Marko 26. marta održao koncert iz studiija koji je uživo išao na njegovom Instagram profilu i Jutjub kanalu, a reakcije su bile veoma dobre.

„Odlučio sam da održim onlajn koncert na dan kada je trebalo da bude moj koncert u Beogradu. Komentari i reakcija ljudi koji su prisustvovali lajvu su bili sjajni i zajedno smo se odlično proveli. Ako već nismo mogli da budemo svi zajedno u Kombank dvorani, bar smo bili umreženi preko interneta”, rekao je Marko.

“Trenutna situacija me je insprisala da napravim pesmu koja bi bar na neki način pomogla svima nama da izvučemo ono najbolje iz trenutnog stanja. Sve je nastalo neplanirano. Posle onlajn koncerta zbog zabrane kretanja ostao sam u studiju i rešio sam da snimim pesmu. Bio sam veoma inspirisan i završio sam je isto veče. Tekst je napisala moja drugarica Maja Radivojević, koja je tekstopisac za mnogobrojne moje pesme. Ona je takođe i kreirala video. Posle veoma pozitivnih reakcija na duet sa Lenom Kovačević sa pesmom Kraj, novu pesmu ću da računam kao treći singl za moj četvrti studijski album pod nazivom Sloboda, koji planiram da objavim do kraja godine”, izjavio je Marko Luis i poručio da uz osmeh na licu treba da svi budemo odgovorni i da ostanemo kod kuće.

Pesmu Zajedno Marko Luis je objavio za izdavačku kuću “Medžik rekords”.

Najčitanije objave