Udruženje Forum mladih sa invaliditetom je razvilo veb platformu za zapošljavanje osoba sa invaliditetom u cilju podrške u procesu traženja posla. Cilj platforme je da predstavlja kanal komunikacije i povezivanja između osoba sa invaliditetom koje traže posao i poslodavca.

fmiposao.herokuapp.com

 

Kandidati/tkinje za posao će moći da kreiraju svoje profesionalne profile, da vide oglase za posao, kao i da se prijave za otvorene radne pozicije. Sa druge strane, poslodavci će moći da oglašavaju slobodna radna mesta i da odaberu kandidate koji odgovaraju zahtevima konkretnog posla.

Ukoliko prvi put pristupate platformi, potrebno je da se registrujete. Za svaki sledeći pristup i korišćenje platforme dovoljno je da se ulogujete.

Ukoliko vam je potrebna dodatna podrška za korišćenje platforme možete kontaktirati Forum mladih sa invaliditetom, kao i koristiti Uputstvo koje je dostupno na sajtu https://fmiposao.herokuapp.com . Ukoliko ste poslodavac i potrebno vam je Uputstvo za korišćenje platforme, možete se obratiti Forumu mladih sa invaliditetom za smernice.

Projekat ”Unapređenje zapošljivosti dugoročno nezaposlenih osoba sa invaliditetom” je deo grant šeme Podrška Evropske unije aktivnom uključivanju mladih.

Projekat je finansiran sredstvima Evropske unije i sufinansiran sredstvima Vlade Republike Srbije, a sprovodi ga udruženje Forum mladih sa invaliditetom.

Izvor: fmiposao.herokuapp.com