Vesti

Одржана је 30. по реду привредно-туристичка манифестација „Дани млавско-хомољских пчелара“ у насељу Каменово

Одржана је 30. по реду привредно-туристичка манифестација „Дани млавско-хомољских пчелара“ у насељу Каменово

Током викенда одржана је 30. по реду привредно-туристичка манифестација „Дани млавско-хомољских пчелара“ у насељу Каменово крај Петровца на Млави.

Foto: petrovacnamlavi.rs

Организатор ове својеврсне смотре која се организује у част пчелара су Организациони одбор манифестације, Друштво пчелара „Млава“, Месна заједница Каменово и Туристичка организација општине Петровац на Млави.

Током два дана колико је трајала манифестација, Каменово је посетило више хиљада посетилаца,  гости из целе Републике као и из иностранства. Посебни гости била су пчеларска друштва из Републике Српске и Македоније. Ове године је због актуелне епидемилошке ситуације, смотра одржана у јуну месецу иако се традиционално она одржава у првој недељи априла месеца.

Извор: Током викенда одржана је 30. по реду привредно-туристичка манифестација „Дани млавско-хомољских пчелара“ у насељу Каменово крај Петровца на Млави.

logo radio televizije biser iz pozarevca 85

Контакт

Naziv medija RTV BISER PORTAL

Registarski broj IN000891

Telefon: 012/428 002

069/28-000-63 marketing

067 744 98 78 Internet

redakcija@rtvbiser.rs
redakcija@biserradio.rs
radiotelevizijabiser@gmail.com

Stig centar reklama Biser

СМС музичке жеље из Србије

Ukucajte B zatim jedno prazno mesto, pa muzičku želјu, pozdrav ili komentar. Poruku pošalјite na broj 3333. Važi za sve mobilne mreže u Srbiji. Cena sms poruke 150 dinara.+ pdv

RADIO BISER PLUS 92.6 MHz  

Kursna lista