U sali FEDRASA održana je druga sednica Skupštine opštine Malo Vrniće uz poštovanje mera sprečavanja širenja virusa Covid 19,

Foto: RTV Biser

Na sednici se raspravljalo o izvešaju o poslovanju JKP “Čistoća” Malo Crniće za 2019.godinu, razmatranje programa korišćenja budžetskih sredstava za zaštitu životne sredine, odluka o završnom računu budžeta opštine Malo Crniće za 2019.godinu, odluka o donošenju programa podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja za 2020.godinu, odluka o utvrđivanju ekonomske cene programa vaspitanja i obrazovanja u predškolskoj ustanovi “14. oktobar” Malo Crniće, odluka o nekategorisanim putevima na teritoriji opštine, kao i odluka o pristupanju izradi Strategije održivog razvoja opštine Malo Crniće od 2021. do 2025. godine.

Doneta su rešenja o razrešenju i imenovanju člana Školsog odbora osnovne škole “Đura Jakšić” Toponica,            razrešenju i imenovanju članova Upravnih odbora Centra za kulturu opštine Malo Crniće, kao i Centra za socijalni rad Malo Crniće, i razrešenje i imenovanje članova Nadzornog odbora Centra za socijalni rad.

Autor: RTV Biser