Sajam nautike, Sajam turizma i Sajam Horeca opreme su odloženi do daljeg, a novi termini biće naknadno određeni, saopštio je juče Beogradski sajam.

sajam.rs

Kako navodi u saopštenju, Beogradski sajam je i „pored najbolje volje i želje da se turističko-ugostiteljska industrija okupi u sajamskim halama, kako bi se pokrenule privredne aktivnosti u ovoj, pandemijom covid-19 verovatno najteže pogođenoj grani industrije, doneo odluku da se 43. Međunarodni beogradski sajam turizma i 17. Sajam ugostiteljske opreme Horeca odlože“.
– Aktuelna epidemiološka situacija i dalje ne ostavlja prostor da se ove respektabilna manifestacija, lider u celom regionu, prethodno planirana za period od 8. do 11. april,a održi na profesionalan način – navode iz Beogradskog sajma i dodaju da će novi termin manifestacije biti naknadno određen.
Iz istog razloga, navode, odložen je i 42. međunarodni sajam nautike, lova i ribolova. Kada je u pitanju manifestacija Agro Belgrade, prvobitno zakazana u terminu od 4. do 6. marta, navode da će biti prezentovana kroz dva segmenta.
Prvi segment su B2B online sastanci zakazani za 4. mart u cilju poslovnog povezivanja domaćih proizvođača sa domaćim i stranim kupcima, dok će drugi segment biti Agro Belgrade konferencija, zakazana za 5. mart u Velikoj konferencijskoj sali Beogradskog sajma, navodi se u saopštenju.
Na konferenciji će se obraditi četiri bitne teme koje se tiču uspešnog agro poslovanja u Srbiji tokom 2021. godine.
To su: perspektive izvoznih tržišta voća i povrća, potencijal jabučastog i koštičavog voća i sadnog materijala u Srbiji, modeli finansiranja agro biznisa u Srbiji u 2021. godini i napredne agro tehnologije u voćarstvu i povrtarstvu, navodi se u dopisu organizatora ove manifestacije, firme Top Events Team-a iz Beograda.
Izvor: sajam.rs