Zbog planiranih radova na mreži i seče rastinja najavljena su isključenja struje od 24. do 28. maja.

Ilustracija/pixabay

 

U ponedeljak, 24. maja, bez električne energije ostaće od 9 do 13 sati potrošači u ulici Đurđa Brankovića u Požarevcu, kao i delovi oko Obilićeve, Beogradske, Karađorđeve i Šumadijske ulice u Velikom Gradištu, od 8 do 14 sati .

U utorak bez struje će ostati deo naselja Dedine prema tvrđavi u Golupcu, od 8.30 do 14 sati, potrošači u ulici Senjanin Ive u Požarevcu od 9 do 13 časova i delovi oko ulica Nikole Tesle, Boška Buhe i Ramske u Velikom Gradištu od 8 do 14 sati.

U sredu, 26. maja, od 8 do 14 sati, bez struje ostaće ulica Beogradska i Obilićeva u Velikom Gradištu, a od 8 do 15 sati deo Petrovca od industrijske zone i deo sa desne strane reke Mlava, Zabrđe, Lopušnik, Dobrnje, Vošanovac, Oreškovica, Pankovo, Bošnjak, Dubočka-mlava, Kamenovo, Krvije, VelikoLaole, Malo Laole, Tabanovac, Burovac, Šetonje, Ćovdin, Vezičevo i Busur.

Istog dana, u periodu od 13.30 do 15 sati, bez električne energije ostaće deo Petrovca prema Leskovcu i deo sa leve strane reke Mlava, Leskovac, Stamnica, Bistrica, Ždrelo, Melnica, Vitovnica, Kladurevo i Ranovac.

U četvrtak, 27. maja, od 8 do 14 sati, bez struje će ostati deo ulice 11. oktobar u Velikom Gradištu, kao i deo Dragovca oko centra sela, u vremenu od 9 do 13 časova.

U petak, 28. maja, bez struje će biti deo Brežana prema Moravi, od 9 do 13 časova, a od 8 do 15 sati naselja: Golubac, Dobra, Brnjica, Radoševac, Sladinac, Bikinje, Barič, Miljević, Usje, Vinci, Maleševo, Kudreš, Žitkovica, Snegotin, Dvorište, Krivača i Vojilovo.

Autor: RTV Biser