Због планираних радова на мрежи и сече растиња најављена су искључења струје од 24. до 28. маја.

Ilustracija/pixabay

 

У понедељак, 24. маја, без електричне енергије остаће од 9 до 13 сати потрошачи у улици Ђурђа Бранковића у Пожаревцу, као и делови око Обилићеве, Београдске, Карађорђеве и Шумадијске улице у Великом Градишту, од 8 до 14 сати .

У уторак без струје ће остати део насеља Дедине према тврђави у Голупцу, од 8.30 до 14 сати, потрошачи у улици Сењанин Иве у Пожаревцу од 9 до 13 часова и делови око улица Николе Тесле, Бошка Бухе и Рамске у Великом Градишту од 8 до 14 сати.

У среду, 26. маја, од 8 до 14 сати, без струје остаће улица Београдска и Обилићева у Великом Градишту, а од 8 до 15 сати део Петровца од индустријске зоне и део са десне стране реке Млава, Забрђе, Лопушник, Добрње, Вошановац, Орешковица, Панково, Бошњак, Дубочка-млава, Каменово, Крвије, ВеликоЛаоле, Мало Лаоле, Табановац, Буровац, Шетоње, Ћовдин, Везичево и Бусур.

Истог дана, у периоду од 13.30 до 15 сати, без електричне енергије остаће део Петровца према Лесковцу и део са леве стране реке Млава, Лесковац, Стамница, Бистрица, Ждрело, Мелница, Витовница, Кладурево и Рановац.

У четвртак, 27. маја, од 8 до 14 сати, без струје ће остати део улице 11. октобар у Великом Градишту, као и део Драговца око центра села, у времену од 9 до 13 часова.

У петак, 28. маја, без струје ће бити део Брежана према Морави, од 9 до 13 часова, а од 8 до 15 сати насеља: Голубац, Добра, Брњица, Радошевац, Сладинац, Бикиње, Барич, Миљевић, Усје, Винци, Малешево, Кудреш, Житковица, Снеготин, Двориште, Кривача и Војилово.

Аутор: РТВ Бисер