Humanitarna akcija uličnih svirača, slikara i animatora „Melodija života“, održaće se 31. decembra u Požarevcu na tri lokacije – ulica Stari korzo, plato ispred robne kuće YouMart i plato Stop Shop Retail parka, od 10h do 17h. Prikupljeni novac doniraće se za Dariju, Dušana, Aleksiu, Luku i Pavla, kojima je hitno potrebno lečenje u inostranstvu.

Redosled nastupa muzičara

Stari Korzo:

10h Play Band
11h Novi zvučni talas
12h Aleksandar Begović
13h Baba Kai
14h Magic Love
15h Zlatne strune
16h Merak Merak

Plato robne kuće Youmart:

1Oh Predrag Paunović i Muzički atelje „Maestro“
11h Dharma Bend
12h Bubašvaba akustik bend
13h Divert Band
14h do 16h solisti: Anđelka Bobić, Tara Veljković, Teodora Dimitrijević, Ilija Stojadinović, Marija Cakić, Anđelija Đak, Elena Ilić, Saša Kovač
16h Jam Session požarevačkih džezera

Stop Shop:

11h Triple Trouble Band
12h Tomato Band
13h Lipov Lad
14h Sofija i mornari
15h Copacabana Bend

Organizator ulične svirke je Predrag Paunović i Muzički atelje „Maestro“, a svirka ima za cilj prikupljanje novca za lečenje malih Požarevljana Dariju, Dušana, Aleksie, Luke i Pavla.

Predrag Paunović i redakcija RTV Biser koriste priliku da još jednom pozovu muzičare i umetnike da se odazovu i da svi zajedno u što većem broju pomognemo i ulepšamo Novu godinu i obezbedimo nadu za naših pet malih anđela!

Sve što je neophodno je da 31. decembra izađete na neku od ovih lokacija, ostavite „bakšiš“ muzičarima, a taj novac proslediće za lečenje dece u inostranstvu.

Autor: RTV Biser