Policija Auto

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesetjednogodišnjeg muškarca iz okoline Malog Crnića, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja.

Policija Auto
Foto: RTV Biser

On se sumnjiči da je prošle noći u Požarevcu, upravljajući automobilom „folksvagen“ sa 1,87 promila alkohola u organizmu, izgubio kontrolu nad vozilom i udario u „bmv“ kojim je upravljo dvadesetsedmogodišnji mladić, koji je u ovoj saobraćajnoj nezgodi zadobio lake telesne povrede.

Policija je u vratima „folksvagena“ pronašla dva paketića sa oko 9,7 grama materije za koju se sumnja da je marihuana, a kod vozača još paketić sa manjom količinom kokaina, pa će protiv njega po nalogu nadležnog tužilaštva biti podneta i krivična prijava za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Tridesetjednogodišnji vozač je zadržan i protiv njega je podneta odgovarajuća prekršajna prijava po Zakonu o bezbednosti saobraćaja.