Manifestacija „Kulturni epicentar“ održaće se u julu mesecu u Rabrovu. Cilj manifestacije je da doprinese ravnomernom kulturnom razvoju i decentralizaciji kulture u Srbiji kao i da stvori i neguje kulturni identitet malih sredina.

Bogatim i raznovrsnim programom upotpuniće se kulturna ponuda ne samo Rabrova već i čitavog okruga budući da je Rabrovo pozicionirano na magistralnom putu na raskršću važnih putnih pravaca.

Tokom jula meseca građani Rabrova i okolnih mesta moći će sve programe da posete na navedenim lokacijama i uživaju u dobro osmišljenim sadržajima sa sjajnim gostima i izvođačima.

Prvi kulturni epicentar desiće se u četvrtak, 01.jula 2021. godine od 19.00 časova izložbom slika Bojana Đorđevića -Kuća Veljkovića, a od 21 sat projekcijom dokumentarnih filmova Tv Centra Svilajnac „Lu lu lu lu“ „Igranka za pokojnog Emilijana“ – Kuća Veljkovića

Ulaz na sve programe je slobodan.

Posebnu zahvalnost dugujemo akterima koji su se odazvali pozivu i omogućili da Rabrovo bude epicentar kulturnih dešavanja u čitavom Braničevskom okrugu.

Prijatelj manifestacije: Mesna zajednica „Jedinstvo“ Rabrovo.