Audicija za najveće omladinsko muzičko takmičenje u zemlji „Ritam Evrope“ će se održati 18. aprila 2024. godine u 12 časova u Centru za kulturu „Dragan Kecman“ Kučevo.

Foto; RTV Biser

Prijava se vrši slanjem imena i prezimena, godine rođenja kao i grada iz kojeg dolaze na instagram nalogu @rhythm_of_europe ili slanjem poruke na viber ili whatsapp na broj +381606555013 – Filip Ratkov, organizacija festivala „Ritam Evrope“. Ukoliko se prijavljuju kao plesna grupa, mogu se prijaviti sa jednog naloga tako što će u poruci napisati sve ove podatke za svakog od člana grupe. Plesači sa sobom na flešu (USB) treba da ponesu muziku uz koju će igrati i plesati.
Odabrani će imati priliku da svoj vrhunski talenat za pevanje i ples usavršavaju tokom višemesečnih priprema, sa trenerima glasa kao i umetničkim direktorima scenskog performansa programa „Ritam Evrope“.
Pobednik će biti odabran kombinacijom glasova stručnog žirija, žirija gradova i opština učesnika televizijskog programa „Ritam Evrope“ i gledalaca koji glasaju putem SMS-a, a samo finale televizijskog prenosa biće emitovano u direktnom prenosu na televiziji sa nacionalnom pokrivenošću.
Sve propozicije takmičenja nalaze se na sajtu www.theeurope.eu